Mooie strak houten werkblad in een sfeervolle keuken

Soorten keukenwerkbladen advies en plaatsing

Het werkblad is een eigen onderdeel van de inbouwkeuken. Ongeacht merk, stijl, kleur van de keuken, kiest u daarbij een werkblad naar eigen eisen, smaak en wensen. Mooijwerk kan u adviseren in de keuze naar de juiste keukenwerkbladen.

Ook voor bestaande inbouw keukens kan men, in verband met bijvoorbeeld een keukenrenovatie, een keuken werkblad vervangen.

Verschillende soorten materialen werkbladen

Er zijn veel verschillende soorten werkbladen, van verschillende werkblad materialen en eigenschappen. Materiaalkeuzen voor het keukenblad zijn er legio. Houten werkbladen, composiet werkbladen, granieten werkbladen, laminaat, rvs werkbladen en nog vele andere materialen. Eerste eisen van de werkbladen gaan uit naar slijtvastheid, waterbestendigheid, onderhouds gevoeligheid, krasvastheid, hittebestendigheid en zuurbestendigheid. Daarna komt de keuze in de smaak en prijs van het keukenblad.Werkbladen keuken advies

Voor- en nadelen van verschillende werkbladen

Ieder materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen en de keuze van een werkblad zal een compromis zijn tussen materiaal, eigenschappen en prijs. In deze keuze staat Mooijwerk u graag bij met gedegen keukenadvies.

Via de winkel zijn enkel werkbladen vaak moeilijk of slechts tegen hoge prijs te verkrijgen en meestal zonder installatie. Via de bekende hobby winkels slechts de goedkopere kwaliteiten keukenbladen en zonder installatie.

Mooijwerk Keukenmontage levert en installeert alle soorten werkbladen. Rechtstreeks van de bekende werkbladen fabrikanten. Keuken werkbladen kunt u laten monteren door keukenmontage specialist

Dé man met veel ervaring in keukens
Voorgeselecteerde keukenbedrijven: Peter Mooij