Ikea Metod keuken zelf plaatsen en installeren.

De Ikea keuken blijft technisch een afwijkende keuken en het idee van "zelf doen" hoort bij de naam Ikea. Ook het enthousiasme, tevens de trots van de klant het inderdaad zelf gemonteerd te hebben. Let wel dat een volledige keukenmontage niet te vergelijken is met een slaapkamerkast.!!

Echter betreft de keuken is de techniek en zijn de instructie's (die best wel ruim gegeven worden) volledig gebasseerd op echt "100% muren haaks, vlak en in het lood, vloer waterpas en onder de keuken doorgelegd".  Standaard keukens echter hebben in de regel wat uitgebreidere stelmogelijkheden en stevigheid ingebouwd.     Voor een Ikea prijs kan dat niet geleverd worden.

20 jaar Ikea keuken ervaring zelf plaatsen.

Met zeker 20 jaar alround en en daarbij ook veel gespecialiseerde keuken ervaringen, waarvan Ikea en nog wat andere afwijkende keukenfabrikaten, tevens creatieve constructie's, het meest werden uitgevoerd. Tevens de droefheden en vele correctie's op de "doe het zelf" gedane montage's, heb ik een en ander nu in een eigen aanvullend instructie programma samengesteld. Gemaakt tijdens echte montage's, hoe dan wel cq niet te handelen als uw muren niet geheel haaks, vlak en in het lood zijn, tevens de vloer niet zuiver waterpas en niet onder de keuken doorgelegd is. 

Als niet direkt in het begin hier al op ingespeeld wordt, krijgt u aan het eind van de keuken montage nooit !! een mooie strak afgestelde keuken.  Menig keuken moest zeker gedeeltelijk ofwel geheel weer van de muur en uit elkaar. 

Het programma is volledig vrij van reclames.  Daarvoor vraag ik dan wel graag een onkosten vergoeding van € 12,50 om dit te kunnen onderhouden.  

Hiervoor krijgt u een linkje naar het programma.  Deze is niet tijd-gebonden en kunt u ook uitprinten. De pagina's zijn goed leesbaar na het uitprinten en met het linkje kunt u verder de foto's en video's duidelijk bekijken en vergroten, voor een goed beeld.

Als u voor betalen kiest, kunt u het aanvraag formuliertje invullen onderaan deze pagina.  U krijgt dan een betaalverzoekje.  En ontvangt dan het linkje via e-mail, of sms.

Graag kunt ook eerst nog de samenvatting van reactie's op het programma bekijken.

Veel succes en een strakke, stevige Ikea keuken gewenst.

Met vriendelijke groet,

Peter J Mooij.                                                                                                                            

 

      

En nog meer wat niet in de boekjes beschreven wordt.

Instructie aanvragen

 

 

 

Keuken zelf installeren Werkspot Facebook
9.7
Dé man met veel ervaring in keukens
Voorgeselecteerde keukenbedrijven: Peter Mooij