Ikea Metod keuken zelf installeren

De Ikea keuken blijft technisch een afwijkende keuken en het idee van "zelf doen" hoort bij de naam Ikea. Ook het enthousiasme, tevens de trots van de klant het inderdaad zelf gemonteerd te hebben. Let wel dat een volledige keukenmontage niet te vergelijken is met een slaapkamerkast.!!

Echter betreft de keuken is de techniek en zijn de instructie's (die best wel ruim gegeven worden) volledig gebasseerd op echt "100% muren haaks, vlak en in het lood, vloer waterpas en onder de keuken doorgelegd".  Standaard keukens echter hebben in de regel wat uitgebreidere stelmogelijkheden en stevigheid ingebouwd.     Voor een Ikea prijs kan dat niet geleverd worden.

20 jaar ervaring in montage van Ikea Metod keukens

Met zeker 20 jaar alround en en daarbij ook veel gespecialiseerde keuken ervaringen, waarvan Ikea en nog wat andere afwijkende keukenfabrikaten, tevens creatieve constructie's, het meest werden uitgevoerd. Tevens de droefheden en vele correctie's op de "doe het zelf" gedane montage's, heb ik een en ander nu in een eigen aanvullend instructie programma samengesteld. Gemaakt tijdens echte montage's, hoe dan wel cq niet te handelen als uw muren niet geheel haaks, vlak en in het lood zijn, tevens de vloer niet zuiver waterpas en niet onder de keuken doorgelegd is. 

Als niet direkt in het begin hier al op ingespeeld wordt, krijgt u aan het eind van de keuken montage nooit !! een mooie strak afgestelde keuken.  Menig keuken moest zeker gedeeltelijk ofwel geheel weer van de muur en uit elkaar. 

           

En nog meer wat niet in de boekjes beschreven wordt.

Ga naar /instructie-zelf-doen

Veel succes en een strakke, stevige Ikea keuken gewenst.

Met vriendelijke groet,

Peter J Mooij.                                                                                                                            

 

 

Dé man met veel ervaring in keukens
Voorgeselecteerde keukenbedrijven: Peter Mooij