Goede voorbereiding voor de keuken montage zorgt voor een goed eindresultaat!

Voorbereiding keuken

Mooijwerk is gespecialiseerd in de keukenvoorbereiding van uw inbouw keuken. Veel keukenwinkels beschikken niet over deze dienst en sluiten zelfs na de keukenmontage de apparatuur niet aan. De voorbereiding van de keuken en het aansluiten achteraf zijn dan extra kosten en werk voor de klant zelf. U kunt Mooijwerk benaderen voor de voorbereiding van uw keuken, advies op het gebied van de kwaliteit van verschillende keukens en het aansluiten van de keuken inbouwapparatuur.

Goedkoper uit met voorbereiding van uw keuken

In de regel zijn de inbouwkosten hoger dan wanneer dit gecombineerd wordt uitgevoerd samen met de keukenmontage. Voorbereiding van uw keuken (gas, water, elektra, afvoer en afzuiging) in combinatie met de keukenmontage is dus veel efficiënter.

Voorbereiding keukens van verschillende fabrikanten

De inbouwkeukens van de verschillende fabrikanten behoeven elk een aangepaste voorbereiding voor de keuken. Bruynzeel keukens hebben bijvoorbeeld zeer veel ruimte achter de kasten, en Ikea keukens hebben geen ruimte achter de kasten voor het leidingwerk. Keukens van KVIK en Duitse keukens zijn ook weer erg verschillend.Voorbereidingen worden getroffen voor keukenmontage

Voordeel bij keukenvoorbereiding

Indien normaal gesproken de keukenvoorbereiding niet correct is uitgevoerd, is de klant verantwoordelijk hiervoor. Vaak moet het de keukenmonteur eerst alles corrigeren en soms kan de keukenmontage niet plaatsvinden door geen goede keukenvoorbereiding. Geen prettige situatie en uiteindelijk extra kosten voor de klant. Bij de uitvoering van de keukenvoorbereiding gecombineerd met de keukenmontage heeft de klant geen risico, tevens wordt uw keuken direct na de keukenmontage gebruiksklaar aan u opgeleverd.

Neem voor vragen over het voorbereiden van een keuken contact op met Mooijwerk Keukenmontage: 06-13580481.

Werkspot Facebook
9.7
Dé man met veel ervaring in keukens
Voorgeselecteerde
keukenbedrijven:
Peter Mooij