Van der Vegt keukens

Afbeelding van Van der Vegt keukens
Afbeelding van Van der Vegt keukens
Afbeelding van Van der Vegt keukens

Uw maatwerk Landelijke keuken.

Uw maatwerk keukenmeubel interieur in landelijke stijl vervaardigd door de persoonlijke meubelmaker. Voor het vervaardigen van een keuken interieur landelijke of moderne keukenstijl als ook een strakke combinatie hiervan, kunt u graag terecht in mijn persoonlijke meubelmakerij. Met veel ervaring in meubel makerij, inbouw kasten, als ook andere wensen op maat, maar vooral de maatwerk keuken specialisatie.

Keuken vakwerk van de keuken vakman.

In de eigen werkplaats te Nieuw Heeten in Overijssel wordt door de keuken vakman uw eigen keuken ontwerp van boomstam tot eindprodukt volledig als hand maatwerk naar uw wens en keukendesign afgewerkt. Tot in de kleinste details met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Benutten van uw keukenruimte.

Bij een maatwerk keuken Landelijke of moderne keukenstijl, als ook een combinatie hiervan, kennen wij geen hoge plinten of brede passtukken. Maar alleen de exacte maatvoering aangepast aan uw keuken ruimte. Waarbij het interieur maatwerk in combinatie met uw keuken ruimte aangepast wordt voor het optimaal benutten van de hoogtes en dieptes. Daarmee bereiken wij een volledig praktisch gebruik van uw keuken opstelling.

Inmeten van de keukenruimte.

Tevens verzorgen wij alle zaken betreft uw keuken project van A tot Z. Vanaf het inmeten van de keuken, meedenken met uw keukenonwerp en design, het leveren van alle soorten keuken werkbladen en alle merken keuken apparatuur. Eveneens het verzorgen cq uitvoeren van de uiteindelijke keukenmontage.

Het voordeel van maatwerk keukens en keukenrenovatie.

het grote voordeel van hand vervaardigde maatwerk keukens is dat deze volledig naar uw eigen ontwerp gemaakt kunnen worden.  Ook de te gebruiken keukenbouw materialen ( van goed tot zeer duurzaam en watervast ) kunt u naar uw wens opgeven. Hierin geven wij u graag keukenadvies. Tevens kunnen er ook keukenrenovatie of het vervangen van alleen keukendeurtjes of andere keuken onderdelen uitgevoerd worden.

  • Van der Vegt keukens
  • Haarlesedijk 20
  • 8112 PD Nieuw Heeten
Toon telefoonnummer
Bezoek de website van Van der Vegt keukens

Uw gegevens zullen alleen gebruikt worden om contact te maken met Van der Vegt keukens.

Informatie aanvragen bij Van der Vegt keukens


Dé man met veel ervaring in keukens
Voorgeselecteerde keukenbedrijven: Peter Mooij
De top 5 bedrijven van het moment