Bij deze een samengesteld overzicht van reactie's betreft het nieuw opgestarte "Ikea zelf doen" programma.

* Alle reactie's geven aan dat de uitleg en de instructie's volledig duidelijk zijn.  Voorzien van te vergroten foto's en video's. 

* In de introductie pagina wordt aangegeven, dat  het zich richt op de problemen en hoe te handelen bij niet haaks, vlak en in het lood zijnde muren, tevens de vloer niet waterpas.   Het keukenblok moet er recht en strak ingebouwd worden.  Dit is de basis van verder alles.

Zoals ook wel te verwachten was, worden er alsnog nadere vragen gesteld hoe welk apparaat er het beste ingebouwd kan worden.  Of andere vragen bij meer afwijkingen van de woning. Voor apparatuur zijn er vele fabrikaten, typen en vernieuwingen, die hun eigen handleidingen meegeven.  Waarvan er meerdere zijn, die inderdaad wel wat uitleg en tips kunnen gebruiken.  Vaak door de beperkte kastmaten bij Ikea..

Uiteraard beantwoord ik deze vragen graag, zover dat mogelijk is.  Maar een instructie programma voor alle apparatuur en opsomming van andere afwijken is toch een ander verhaal.  Wie weet kan er ooit een aanvulling op komen.  Wacht ik daarvoor verdere reactie's af.

* Ook te verwachten was wel dat na het aanvragen het betaalverzoekje schijnbaar niet betrouwbaar lijkt.  Dit is een simpel betaalsysteem en werkt goed, maar handmatig. Na het betaalverzoekje lijken sommige te twijfelen en gaan dan niet verder.  De website mooijwerk.com bestaat al lang en blijft goed te vinden, maar door het altijd drukke werkprogramma is er toch achterstand in de techniek ervan ontstaan en te weinig update's.  Een tegenwoordig gangbaar betaalsysteem is nog niet in te passen, maar intussen wordt de website nu  technisch volledig aangepast.  Graag uw geduld hiervoor.

Zie ik verdere reactie's graag tegemoet om zo goed mogelijk mijn kennis en ervaring aan u door te kunnen blijven geven. 

 

Met vriendelijke groet,

Peter J Mooij 

 

 

Dé man met veel ervaring in keukens
Voorgeselecteerde keukenbedrijven: Peter Mooij