Op de juiste manier keukendeurtjes renoveren zorgt door een prachtig resultaat

Keukenkast deuren vervangen of renoveren?

Regelmatig wordt bij een keukenrenovatie gevraagd om ook de keukendeurtjes te renoveren c.q. de keukendeuren te vervangen. Dit is niet altijd eenvoudig en de eindprijs is vaak dusdanig hoog dat er meestal wordt gekozen voor de aanschaf van een nieuwe inbouw keuken. Als uw een nieuwe keuken laat plaatsen kunt u het beste een keukenmontage vakman de keuken laten monteren.

De inbouw maten van inbouw apparatuur in een keuken is al lange tijd hetzelfde gebleven. De standaard maten zijn bewust hetzelfde gehouden. Inbouw apparatuur kan daarom bijna altijd wel bij een keuken renovatie vervangen worden.

Keuken werkbladen zijn ook een los onderdeel van de inbouw keuken en kunnen zonder meer van materiaal en kleur bij een keukenrenovatie verwisseld worden.

Nadelen van keukendeurtjes renoveren

Keukendeurtjes renoveren is echter een ander verhaal. De kleuren van de keuken deuren worden bij het renoveren vaak anders dan de oude kleuren. Ook is het moeilijk om bij het keuken deuren renoveren de kleuren passend te houden bij de kleuren van de keukenkasten. Daarnaast worden door de fabrikanten regelmatig de keukendeuren van vorm en afmetingen gewijzigd. Bij keuken deuren renoveren krijgt u dan te maken met maten die niet standaard zijn.

Keukendeuren zijn meestal niet echt goedkoop. Bij het renoveren van keuken deuren komen meestal extra werkzaamheden, zoals keukendeur schanier gaten frezen en handgrepen uitmeten en boren.

Regelmatig kiest men bij het renoveren van keukendeurtjes voor het opnieuw spuiten van de keukendeuren. Ook hierbij gaat het om veel handelingen, die de prijs van een keukendeuren vervangen ongunstig maken.

Gespecialiseerd bedrijf zoeken voor keuken deuren renoveren

Mooijwerk keukenmontage komt aan keuken deuren renoveren niet toe. Indien een keukendeurtjes renovatie gewenst is, zoekt u dan een volledig gespecialiseerd bedrijf in deze het keukendeurtjes renoveren. Die zowel keukendeuren spuiten en op maat kunnen maken.

Heeft u andere vragen over een keuken? Bel naar 06-13580481.

Dé man met veel ervaring in keukens
Voorgeselecteerde keukenbedrijven: Peter Mooij
De top 5 bedrijven van het moment