Sfeervolle ikea keuken installeren voorbeeld

ติดตั้งครัวอิเกีย

Mooijwerk is veruit gespecialiseerd en zeer ervaren in installatie van Ikea keukens. Langere tijd ook voor de winkel gemonteerd.

De uitvoering van Ikeamontage en apparatuur is duidelijk verschillend van andere keuken fabrikanten en keuken leveranciers. Ook het verkoop beleid, verkoop sysyteem en service zijn anders.

De Ikea keuken is absoluut een montage afhankelijke keuken en vraagt best veel ervaring.

Want de Ikea keuken is een bouwpakket systeem, zoals de vele andere produkten.

Het lijkt leuk om zelf de Ikea keukenmontage te doen. Echter behoeft de volledige keuken montage van een Ikea keuken duidelijk specialisatie en een hoge graad van nauwkeurigheid, zeer goed gereedschap en ruim tijd.

De keuken is geen in elkaar zet bankje, maar een dagelijks drukke volledige werkplaats dat ook nog eens een luxe meubelstuk wenst te zijn en lang mee hoopt te gaan.

Speciale aandacht betreft de voorbereidingen van de aansluitpunten

Ikea geeft standaard aan dat alle leidingwerk in de muur gefreesd moet worden. In de meeste gevallen is dit niet nodig. Een ervaren Ikea keukenmontage specialist en/of keukenvoorbereider, weet hiervoor wel andere mogelijkheden, waardoor er weinig of geen freeswerk nodig is.

Het grootste probleem bij de montage van een Ikea keuken is, als de muren niet volledig haaks, vlak en in het lood zijn, tevens de vloer niet waterpas. Hetgeen bij de meeste huizen het geval is. Er zijn hiervoor geen mogelijkheden door middel van afstellingen. Hier is de ervaring en de trucendoos van de monteur absoluut noodzakelijk.  De bijgeleverde instructieboekjes van Ikea zijn volledig gericht op "muren haaks vlak en in het lood, vloer waterpas en doorgelegd".

Belangrijk is ook altijd wel een goed inmeet en advies bezoek (ook als u de keuken zelf wilt gaan monteren), waarbij de maten en de technische mogelijkheden vakkundig doorgenomen worden.  Zodat zowel u als de monteur een goed beeld krijgt en met zo weinig mogelijk verassingen de keuken kan installeren.

Ikea keuken installatie Ikea keuken installeren

Dé man met veel ervaring in keukens
บริษัทครัวที่เลือกไว้ล่วงหน้า: Peter Mooij
5 อันดับบริษัทชั้นนำในตอนนี้