Keukenblad laten monteren door Mooijwerk

Keukenblad

Niet altijd hoeft een bestaande keuken geheel vervangen te worden. Met een keukenrenovatie kan het één en ander vaak een nieuw aanzien gegeven worden. Vooral door het keukenblad te vervangen veranderd het aanzicht van u keuken direct.

Kenmerken keukenbladen

Een van de onderdelen die onafhankelijk vervangen kunnen worden bij een keukenrenovatie is het keukenblad. Zoals de naam keukenblad al zegt, is dit voor het keukenwerk een belangrijk onderdeel en de kwaliteit hiervan kan erg verschillen. Slijtvastheid, hittebestendig, zuurbestendig, krasvast, wel of geen keukenblad met waterkering, etc... zijn belangrijke kenmerken waar op gelet moet worden bij het selecteren van een keukenblad of keukenwerkbladen.

Materiaalkeuze keuken blad, zoals composiet of graniet

De materiaalkeuze voor een keukenblad zijn ook zeer uitgebreid. Keukenbladen zijn in vele materialen te verkrijgen. Zoals een graniet keukenblad, composiet keukenblad, rvs keukenblad, natuursteen keukenblad, of een keukenblad van hout. Ieder keukenblad met de eigen voordelen en van het materiaal naar uw wens. Daarnaast moet er bij een keukenblad worden gelet op het soort waterkering dat wordt gebruikt. Een keukenblad met waterkering zorgt ervoor dat het water niet van het keukenblad afloopt. Er zijn tegenwoordig ook keukenbladen met een waterkering die amper zichtbaar is.

Mooijwerk Keukenmontage levert u van erkende fabrikanten verschillende keukenbladen. Graag geven wij u hiervoor een persoonlijk advies.

Keukenblad met geblokte gootsteen

Keukenbladen graniet

Uit directe relatie levert Mooijwerk keukenmontage kwaliteit granieten keukenbladen. Deze granieten keukenbladen kunnen gemonteerd worden door een keuken specialist.

Granieten keukenbladen hebben wel enig onderhoud nodig (zie schoonmaken keuken), maar zijn een volledig waterongevoelig duurzaam stevig keukenblad. Een graniet keukenblad is hard en bevat geen enkele kunststof. Het keukenblad kan nooit krom trekken of door water aangetast worden, is slijtvast en redelijk hittebestendig. Tevens zal bij normaal onderhoud het keukenblad zijn glans duurzaam behouden. Ook is de luxe uitstraling van dit materiaal werkblad tijdloos en “stijlloos“. Veel granieten keukenbladen worden graag gezien op de moderne strakke inbouwkeuken.

Werkspot Facebook
9.7
Dé man met veel ervaring in keukens
Voorgeselecteerde
keukenbedrijven:
Peter Mooij