Sfeervolle ikea keuken plaatsen voorbeeld

Ikea Keuken plaatsen door Mooijwerk

Mooijwerk Keukenmontage is tevens veruit gespecialiseerd en zeer ervaren in het plaatsen van Ikea keukens.

De uitvoering van keukenmontage van Ikea keukens, keukenapparatuur en accessoires is duidelijk verschillend van andere keuken fabrikanten en leveranciers.

Tevens is er een duidelijk afwijkend verkoopbeleid van Ikea keukens en een afwijkend keukenmontage beleid van Ikea keukens, ten opzichte van andere keuken leveranciers.

Een goed en neutraal keukenadvies op locatie betreft uw wensen en mogelijkheden, alvorens de definitieve aankoop van de Ikea keuken, is zeker te aan te bevelen.

Ikea keuken plaatsen

Ikea keuken plaatsen door een specialist

Keukenmontage van Ikea keukens behoeft duidelijk specialisatie en een hoge graad van nauwkeurigheid. Tevens benodigd de keukenmontage van Ikea keukens meer tijd. Een inbouw keuken van Ikea verdient tevens speciale aandacht betreft de voorbereidingen van de aansluitpunten.

Gas water en elektra in een Ikea keuken

In tegenstelling tot de meeste andere keukenfabrikanten, is er achter de kasten van de keuken Ikea geen ruimte voor leidingwerk. Voor het benutten van zoveel mogelijk kastruimte en voor een goedkope produktiemethode, sluit de achterwand van de kasten direct aan met de muur.
Veelal wordt aangegeven dat het leidingwerk van Ikea keukens volledig in de muur gefreesd moet worden.
De ervaren Ikea keukenmontage specialist weet hiervoor echter nog een aantal andere mogelijkheden, waardoor er maar zeer weinig of niet in de muur gefreesd hoeft te worden.

Tevens is, zoals ook bij alle keukens, het zeker bij de montage van Ikea keukens van zeer groot belang dat de muren haaks vlak en in lood zijn, door de afwijkende kastconstructie zijn corrigerende maatregelen voor een niet strakke muur niet mogelijk. Ikea wandkasten hebben tevens geen stel mogelijkheden.

Ikea keukenadvies

Door de afwijkende keukenmontage van Ikea keukens en dat de keukens volledig in losse onderdelen geleverd worden, is het eindresultaat absoluut afhankelijk van de juiste voorbereiding van de keuken, tevens de vakkundigheid en ervaring van de keukenmonteur Ikea gespecialiseerd.

Advies bezoek

Een advies en inmeet bezoek van Mooijwerk, waarbij alle zaken en werkzaamheden betreft uw keuken wensen doorgenomen worden is gratis en geheel vrijblijvend. Neem eenvoudig contact met mij op.

Werkspot Facebook
9.7
Dé man met veel ervaring in keukens
Voorgeselecteerde
keukenbedrijven:
Peter Mooij