ตัวอย่างการติดตั้งครัว Ikea ในบรรยากาศ

ติดตั้งครัวอิเกีย

Mooijwerk is veruit gespecialiseerd en zeer ervaren in installatie van Ikea keukens. Langere tijd ook voor de winkel gemonteerd.

De uitvoering van Ikeamontage en apparatuur is duidelijk verschillend van andere keuken fabrikanten en keuken leveranciers. Ook het verkoop beleid, verkoop sysyteem en service zij anders.

De Ikea keuken is absoluut een montage afhankelijke keuken.

Want de Ikea keuken is een bouwpakket systeem, zoals de vele andere produkten.

Het lijkt leuk om zelf de Ikea keukenmontage te doen. Echter behoeft de volledige keuken montage van een Ikea keuken duidelijk specialisatie en een hoge graad van nauwkeurigheid, zeer goed gereedschap en ruim tijd.

De keuken is geen in elkaar zet bankje, maar een dagelijks drukke volledige werkplaats dat ook nog eens een luxe meubelstuk wenst te zijn en lang mee hoopt te gaan.

Speciale aandacht betreft de voorbereidingen van de aansluitpunten

Ikea geeft standaard aan dat alle leidingwerk in de muur gefreesd moet worden. In de meeste gevallen is dit niet nodig. Een ervaren Ikea keukenmontage specialist en/of keukenvoorbereider, weet hiervoor wel andere mogelijkheden, waardoor er weinig of geen freeswerk nodig is.

Het grootste probleem bij de montage van een Ikea keuken is, als de muren niet volledig haaks, vlak en in het lood zijn, tevens de vloer niet waterpas. Er zijn hiervoor geen mogelijkheden door middel van afstellingen.

Belangrijk is een goed inmeet en advies bezoek, waarbij de maten en de technische mogelijkheden vakkundig doorgenomen worden.

Ikea keuken installatieIkea keuken installerenIkea keukens

Keuken zelf installeren Werkspot Facebook
9.7
Dé man met veel ervaring in keukens
Voorgeselecteerde keukenbedrijven: Peter Mooij